Skip to main content

Water-waterwarmtepomp installeren

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een water-waterwarmtepomp te installeren? To-dO BVBA in Nijlen is jouw ideale partner. Door een water-waterwarmtepomp te plaatsen, maak je gebruik van de warmte in het grondwater om jouw woning of bedrijfspand te verwarmen. Dit geothermische systeem staat bekend om het hoogste rendement van alle warmtepomptypes, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Water-waterwarmtepomp installeren in je woning of bedrijf

Waarom zou je ons bedrijf kiezen voor het installeren van een water-waterwarmtepomp? Onze gecertificeerde werknemers beschikken over de nodige kennis en expertise voor allerlei modellen warmtepompen. We bieden 5 jaar omniumgarantie op onze installaties, die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij:

Een water-waterwarmtepomp voor jouw woning installeren is bij ons in goede handen. Bij To-dO BVBA staan we garant voor een naadloze installatie, waarbij jouw comfort en duurzaamheid onze prioriteit zijn.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Neem contact op voor een gepaste offerte

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van een water-waterwarmtepomp door ons? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en de specifieke kenmerken van jouw woning of bedrijfspand. Kies voor onze onderneming en geniet van de vele voordelen van een water-waterwarmtepomp: een duurzame, efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing. Stap over op een groenere toekomst met onze professionele installatieservice.