Skip to main content

Air conditioning

Vaak is de warmte in de zomer niet buiten te houden. Het is als dweilen met de kraan open. Een airconditioning is je reddende (en verfrissende engel). Een airco toestel gaat niet alleen de lucht koelen, maar ook ontvlochten waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat. Onze airco toestellen bieden niet alleen voldoende verkoeling, maar zijn ook in staat om je ruimte op te warmen.
Dit maakt van onze air conditioning het ideale systeem, het hele jaar door.

Slaap op beide oren

Moderne huizen zijn voorzien van goed geïsoleerde slaapkamers. De isolatie houdt de warmte vast, dus het heeft een constante temperatuur het hele jaar door. Het installeren van radiatoren of vloerverwarming brengt een prijskaartje met zich mee.
Wil je toch graag meer verkoeling in de zomer of meer warmte in de winter? Installeer een air conditioning en bespaar een zakcentje uit.

Oplossingen voor elke situatie

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in uw interieur.

Beschikbaar in alle geuren en kleuren

Onze airconditionings zijn beschikbaar in alle kleuren dankzij de lak service die wij aanbieden. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je nieuwe airconditioning geen doorn in het oog zal zijn, maar sluit deze naadloos aan bij jouw interieur! Aarzel niet om naar alle kleuropties te vragen.

Klaar om de hitte en de koude een stapje voor te zijn?

Vragen?

Ben je geïnteresseerd maar heb je toch nog vragen? Stel ze ons gerust!