Skip to main content

Airco herstellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wanneer het tijd is om je airco te laten herstellen, wil je zeker zijn dat dit professioneel en efficiënt gebeurt. Een defecte airco kan een bron van ongemak zijn, vooral tijdens warme zomermaanden. Maar wees gerust, de oplossing is nabij. Bij To-dO BVBA in Nijlen, begrijpen we de urgentie en bieden we een vakkundige service voor het herstellen van jouw airco. Of het nu gaat om een kleine storing of een groter probleem, onze experts staan klaar om je airconditioning weer optimaal te laten functioneren!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Airco professioneel laten herstellen

Je vraagt je misschien af waarom je juist voor To-dO BVBA moet kiezen om je airco te laten herstellen. De redenen zijn talrijk. Wij zijn een familiebedrijf dat zich onderscheidt door snelle en persoonlijke service. Onze gecertificeerde werknemers hebben een uitgebreide kennis waardoor ze alle modellen kunnen herstellen, van de klassieke tot de meest moderne systemen. Bovendien bieden we niet alleen hersteldiensten aan; we zijn ook gespecialiseerd in:

Wij garanderen oplossingen voor elk technisch probleem, groot of klein. Bovendien geniet elke klant van 5 jaar garantie.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Is je airco aan herstelling toe? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog jouw offerte aan bij onze onderneming. Een snelle, persoonlijke service en een oplossing op maat wachten op je. Onze ervaren technici zullen je airco herstellen, zodat je binnen de kortste keren weer kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Laat de zorg voor jouw airconditioning over aan de experts en geniet van een zorgeloze zomer. Contacteer ons nu voor een offerte en ervaar zelf de voordelen van een professioneel herstelde airco.