Skip to main content

Airco vervangen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wil je graag jouw airco laten vervangen? Dan is het essentieel om dit door professionals, zoals die van To-dO BVBA,  te laten doen. Een airco vervangen is niet enkel een kwestie van het oude toestel weghalen en een nieuw installeren; het gaat om een nauwkeurige selectie en installatie die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een particuliere klant bent of een zakelijke, een moderne en efficiënte airco kan een wereld van verschil maken in jouw leef- of werkomgeving.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Airco laten vervangen bij onze onderneming

Waarom zou je jouw airco laten vervangen bij To-dO BVBA in Nijlen? Wij bieden niet alleen een snelle en persoonlijke service, maar als familiebedrijf begrijpen we het belang van vertrouwen en kwaliteit. Onze gecertificeerde werknemers hebben uitgebreide kennis van alle soorten modellen airconditioning en kunnen voor elke situatie een passende oplossing bieden. Naast het vervangen van airco’s, zijn we ook gespecialiseerd in het installeren van airconditionings en het onderhoud ervan, om de levensduur en efficiëntie van jouw systeem te garanderen. Heb je een onderneming en denk je eraan airconditioning voor je bedrijf aan te schaffen? Ook dan staan we voor je klaar. Is je airco defect maar nog niet aan vervanging toe? Wij kunnen natuurlijk ook jouw airco herstellen.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Contacteer ons voor een offerte op maat

Ben je klaar om jouw airco te vervangen en wil je verzekerd zijn van topkwaliteit en service? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij de keuze van jouw nieuwe airco. Jouw tevredenheid is onze prioriteit! Kies voor comfort, efficiëntie en een naadloze service; laat jouw airco vervangen door ons team.