Skip to main content

Airconditioning voor een bedrijf

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Airconditioning is geen luxe voor een bedrijf, maar een noodzaak om een optimale werkomgeving te garanderen. Een goed functionerende airco zorgt voor een snelle en efficiënte temperatuurregeling, waardoor je kantoren, vergaderruimtes of productiehallen altijd de ideale temperatuur hebben. Airconditioning voor jouw bedrijf van To-dO BVBA is niet alleen een middel om ruimtes te koelen, maar biedt ook comfortabele warmte tijdens de koudere maanden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

auto-met-vakmensen

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Airconditioning voor een bedrijf plaatsen

De keuze van airconditioning voor een bedrijf is cruciaal voor zowel comfort als productiviteit. Een goed binnenklimaat verhoogt de tevredenheid en efficiëntie van jouw medewerkers. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een betrouwbare partner zoals To-dO BVBA in Nijlen. Wij bieden een snelle en persoonlijke service, zijn een ervaren familiebedrijf én onze gecertificeerde werknemers hebben diepgaande kennis van alle soorten airconditioningmodellen. Wij staan ook klaar voor:

Een offerte om een airco te plaatsen is bij ons snel geregeld.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag een offerte aan voor een airco in jouw zakelijke omgeving

Wij zorgen ervoor dat de airconditioner voor jouw bedrijf naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften, zodat alle medewerkers kunnen genieten van een perfect gereguleerd binnenklimaat. Met onze onderneming kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een zorgeloze installatie. Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe of verbeterde airconditioner? Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte.