Skip to main content

Onderhoud van airco in Lier

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar onderhoud van airco in je woning of bedrijf te Lier? Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw airconditioningsysteem goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud is cruciaal, zelfs als er geen directe defecten zijn. Dit zorgt ervoor dat jouw airco efficiënt en probleemloos blijft werken, zodat je vele jaren van je installatie kunt genieten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Vakkundig onderhoud van airco

Een onderhoud van airco in je woning of bedrijf te Lier betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We letten op symptomen die aangeven dat jouw airco een onderhoud nodig heeft, zoals een toename in lawaai, verminderd koelvermogen of stijgende energiekosten. Deze kunnen wijzen op verstopte filters of mechanische problemen. Onze professionele werknemers bieden snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van airconditioning, en bieden dan ook diensten aan voor:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Contacteer onze pro’s in het vak

Is het tijd voor een onderhoud van jouw airco? Neem dan contact op met onze medewerkers. Onze professionals staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw airconditioningsysteem optimaal blijft functioneren. Of je nu een particuliere klant bent of een airconditioner voor een onderneming nodig hebt, wij bieden een oplossing op maat. Contacteer ons vandaag nog, boek jouw onderhoud in en geniet van een efficiënte, goed werkende airco!