Skip to main content

Onderhoud van airco in Antwerpen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Het onderhoud van airco binnen je woning of bedrijf in Antwerpen is cruciaal om jarenlang van jouw installatie te genieten. Zelfs zonder verplichting is regelmatig onderhoud aanbevolen, minstens één keer per jaar. Dit zorgt ervoor dat jouw airconditioning efficiënt blijft werken en voorkomt onnodige slijtage. Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we het belang van een goed onderhouden airconditioner voor jouw woning of bedrijf.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Vakkundig onderhoud van airco

Het inschakelen van To-dO BVBA voor het onderhoud van jouw airco betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij letten op symptomen die aangeven dat jouw airco onderhoud nodig heeft. Verstopte filters, verminderd koelvermogen en stijgende energiekosten zijn tekens dat jouw systeem aandacht nodig heeft. Ons team van gecertificeerde werknemers biedt snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in onderhoud, maar kunnen ook jouw airconditioning installeren. Wij bieden oplossingen voor elke airconditioner in woningen en bedrijven in en rond Antwerpen.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Boek nu jouw onderhoud

Heb je een airco en is het tijd voor een onderhoud? Of wil je een airco laten plaatsen? Neem contact op met onze onderneming. Wij zorgen ervoor dat jouw airconditioning optimaal blijft functioneren. Of je nu een onderhoudsbeurt nodig hebt of overweegt een nieuwe airconditioner voor jouw woning te installeren, wij staan klaar om jou te helpen. Boek vandaag nog jouw onderhoud en zorg ervoor dat jouw airco altijd klaar is voor elk seizoen.