Skip to main content

Airconditioner voor een woning

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Stel je voor: een airconditioner voor een woning die in een oogwenk jouw slaap- of studeerkamer verandert in een oase van comfort. Dat is wat een moderne airco voor een woning biedt – directe koeling of verwarming, precies wanneer je het nodig hebt. Deze flexibiliteit maakt een airco voor een woning van To-dO BVBA niet alleen een luxe, maar een essentieel onderdeel voor een aangenaam binnenklimaat, vooral in ruimtes die je minder vaak, maar intensief gebruikt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Airconditioner voor een woning installeren

Het laten plaatsen van een airco in een woning brengt veel voordelen met zich mee. Het meest evidente is natuurlijk het behoud van een comfortabele temperatuur in huis, vooral tijdens hete zomerdagen. Maar waarom zou je voor To-dO BVBA, onze onderneming in Nijlen, kiezen voor het installeren van jouw airconditioner voor een woning? Wij bieden snelle en persoonlijke service, als trots familiebedrijf met gecertificeerde werknemers. Onze expertise in het installeren van airconditioning en diepgaande kennis van verschillende modellen, zorgt ervoor dat we voor elke unieke woning een oplossing op maat bieden. Of je nu een airco in Antwerpen, Leuven of Limburg wil laten plaatsen, wij staan voor je klaar. Een offerte om een airco te plaatsen is zo geregeld. Naast modellen voor woningen, mét 5 jaar omniumgarantie, bieden we ook airconditioning voor een bedrijf aan, volledig afgestemd op zakelijke behoeften.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag nu jouw offerte aan voor een nieuwe airco

Is het tijd om jouw huis te upgraden met een nieuwe airconditioner? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Of het nu gaat om een airco voor een woning of een zakelijke omgeving, wij zorgen voor een naadloze installatie van onze modellen en een ongeëvenaard binnenklimaat. Jouw tevredenheid is onze motivatie! Gun jezelf het comfort dat je verdient met een professioneel geplaatste airco door onze professionals.