Skip to main content

Offerte voor een airco

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Ben je op zoek naar een offerte voor airco? Bij To-dO BVBA begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij jouw beslissing. Onze offerte voor airconditioning houdt rekening met verschillende aspecten, zoals het type systeem en de capaciteit. Vooral bij multisplit airconditioningsystemen variëren de prijzen afhankelijk van het aantal binnen-units en de capaciteit van de buitenunit. Een offerte voor airco aanvragen bij ons betekent een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Klantvriendelijke offerte voor de aankoop en plaatsing van airco

Waarom zou je een offerte voor airconditioning aanvragen bij To-dO BVBA in Nijlen? Onze offertes zijn transparant en omvatten alle factoren die meespelen in de totale kostprijs, zoals de keuze tussen een mobiele of vaste airconditioning, het rendement en het vermogen van het toestel. Wij bieden niet alleen een snelle en persoonlijke service, maar als familiebedrijf staan we ook garant voor eerlijke prijzen. Onze gecertificeerde werknemers hebben de expertise om elke soort airconditioning te installeren in Antwerpen. Ook onze offertes voor het plaatsen van een warmtepomp voorzien we met veel plezier.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag vandaag nog jouw offerte op maat aan

Overweeg je de aankoop en installatie van een airco? Of heeft je airco nood aan een onderhoud? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog jouw offerte aan bij onze onderneming. Ons team staat klaar om jou te voorzien van een gepersonaliseerde offerte die volledig is afgestemd op jouw wensen en eisen. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een naadloze ervaring, van offerte tot installatie. Kies voor duidelijkheid, kwaliteit en comfort!