Skip to main content

Offerte voor een warmtepomp

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Ben je geïnteresseerd in het aanvragen van een offerte voor een warmtepomp? Warmtepompen zijn een uitstekende keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten, dankzij hun vermogen om energie uit de natuur te gebruiken. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een aanzienlijke energiebesparing. Bij To-dO BVBA begrijpen we het belang van een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Betaalbare offerte voor de aankoop van een warmtepomp

Een offerte voor een warmtepomp aanvragen bij ons bedrijf betekent kiezen voor een service op maat. De kostprijs van een warmtepomp hangt af van verschillende factoren, zoals het vermogen, het type en de gebruikte energiebron. Als familiebedrijf bieden wij snelle en persoonlijke service, gegarandeerd door onze gecertificeerde werknemers. Wij zorgen niet alleen voor eerlijke prijzen, maar bieden ook expertise in het installeren van airconditioning in Antwerpen en Leuven. Naast warmtepompen kun je bij ons ook terecht voor een offerte voor het installeren van airco.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Informeer naar een vrijblijvende offerte

Overweeg je de aankoop en installatie van airco of een warmtepomp? Of wil je graag professionals inschakelen om een warmtepomp te plaatsen? Vraag dan nu een offerte voor een warmtepomp aan bij To-dO BVBA in Nijlen. Wij helpen je graag verder met een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al jouw verwarmings- en koelbehoeften. Met onze professionele aanpak ben je verzekerd van een efficiënte installatie en een duurzaam systeem dat bijdraagt aan zowel jouw comfort als het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.