Skip to main content

Onderhoud van airconditioning

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Een regelmatig onderhoud van de airconditioning is essentieel om jarenlang van jouw installatie te genieten. Bij To-dO BVBA benadrukken we het belang van tijdig onderhoud van airconditioning, ook al is het niet wettelijk verplicht. Om de optimale werking van jouw airco te garanderen, raden we aan om minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt te plannen, zelfs als er geen duidelijke defecten zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Boek een professioneel onderhoud van airconditioning

Kies voor To-dO BVBA in Nijlen voor het onderhoud van jouw airconditioning. Onze ervaren technici herkennen de symptomen die wijzen op een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Maakt jouw installatie meer lawaai of koelt het minder efficiënt? Dan kan dit wijzen op verstopte filters of een laag koelvloeistofpeil. Ook stijgende energiekosten kunnen duiden op een behoefte aan onderhoud. Wij bieden naast onderhoud ook andere diensten, zoals:

Onze service staat bekend om zijn snelheid, persoonlijkheid en eerlijke prijzen.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Boek meteen een professioneel onderhoud

Heeft jouw airconditioning een onderhoud nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een professionele onderhoudsbeurt. Onze gecertificeerde werknemers zorgen ervoor dat jouw systeem weer optimaal functioneert, waardoor je comfort en efficiëntie in jouw ruimte verzekerd zijn. Boek vandaag nog jouw onderhoud en zorg voor een langdurig goed werkende airconditioning.