Skip to main content

Onderhoud van een warmtepomp

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Een goed onderhoud van een warmtepomp is cruciaal voor het behouden van een hoog rendement en het verlengen van de levensduur van je systeem. Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we dat een regelmatig onderhoud niet alleen nuttig is voor het bijsturen van instellingen, maar ook om het rendement van je warmtepomp op peil te houden. Regelmatig een onderhoud plannen zorgt ervoor dat je warmtepomp altijd optimaal functioneert.

Zorg ervoor dat Je warmtepomp altijd optimaal functioneert door regelmatig onderhoud in te plannen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Deskundig én nauwkeurig onderhoud van een warmtepomp

Voor een professioneel onderhoud van jouw warmtepomp, zit je goed bij To-dO BVBA. Wij zorgen ervoor dat de buitenunit van de warmtepomp vrij en schoon blijft, wat essentieel is voor een efficiënte werking. Daarnaast ontluchten we het warmteafgiftesysteem en controleren we de waterdruk. Ons team van gecertificeerde werknemers biedt snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Plan meteen een onderhoud in

Onze ervaren technici zorgen ervoor dat jouw warmtepomp altijd in topconditie is, wat bijdraagt aan een langere levensduur en hogere efficiëntie. Is het tijd voor onderhoud aan jouw warmtepomp? Neem dan contact op met onze onderneming voor een professionele onderhoudsbeurten geniet van de geruststelling dat jouw warmtepomp optimaal presteert, seizoen na seizoen.