Skip to main content

Warmtepomp herstellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wil je je jouw warmtepomp laten herstellen? Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we dat efficiënte reparaties cruciaal zijn voor jouw comfort thuis of op het werk. De meest voorkomende problemen zoals onvoldoende water in het systeem, lage of hoge druk storingen kunnen snel en effectief verholpen worden. Een tijdige herstelling van jouw warmtepomp zorgt ervoor dat je weer snel kunt genieten van een optimaal binnenklimaat. Bij ons geniet je trouwens van 5 jaar omniumgarantie!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Warmtepomp laten herstellen door vakmensen

Heeft jouw warmtepomp last van defecten, slijtage, lekkages of drukproblemen? Bij To-dO BVBA zijn we gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten problemen met een warmtepomp. Onze gecertificeerde werknemers bieden snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Wij zorgen niet alleen voor de herstelling van jouw warmtepomp, maar kunnen ook helpen met:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Boek nu jouw herstelling op maat

Wacht niet langer met het herstellen van jouw warmtepomp. Onze experts staan klaar om snel en efficiënt jouw warmtepomp te herstellen, zodat je weer kunt genieten van een comfortabel en energie-efficiënt huis of bedrijf. Boek vandaag nog jouw herstelling en zorg ervoor dat jouw warmtepomp weer als nieuw werkt. Contacteer ons voor een professionele herstelling op maat.