Skip to main content

Warmtepomp in Antwerpen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Denk je eraan een warmtepomp aan te schaffen voor je woning of bedrijf in Antwerpen? Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we dat het maximale rendement van een warmtepomp alleen bereikt wordt als de installatie volledig is afgestemd op jouw specifieke woning en wensen. Een warmtepomp is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een efficiënte manier om jouw huis te verwarmen en te koelen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Warmtepomp voor jouw woning of bedrijf in Antwerpen

Voor de installatie van een warmtepomp in Antwerpen ben je bij To-dO BVBA aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten warmtepompen aan, zoals lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen en water-waterwarmtepompen, afgestemd op jouw unieke situatie. Ons team van gecertificeerde werknemers levert snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Wij helpen je ook graag met:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Bestel nu jouw op maat gemaakte warmtepomp

Wil je een warmtepomp bestellen die perfect bij jouw woning in Antwerpen past? Onze experts staan klaar om jou te adviseren over de beste warmtepompoplossing voor jouw situatie. Met onze expertise in warmtepompen zorgen wij ervoor dat jouw huis optimaal verwarmd wordt. Neem contact op met ons en maak vandaag nog een afspraak voor een warmtepomp met omniumgarantie op maat en geniet van duurzaam comfort in jouw woning of bedrijf te Antwerpen.