Skip to main content

Warmtepomp installeren in Antwerpen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een warmtepomp te installeren in een woning of bedrijf te Antwerpen? Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we dat het essentieel is om de installatie van een warmtepomp volledig af te stemmen op jouw woning en wensen, om een maximaal rendement te garanderen. Een warmtepomp installeren is een duurzame stap naar een energiezuinige toekomst voor jouw huis of bedrijf in Antwerpen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Warmtepomp laten installeren in een woning of bedrijf te Antwerpen

Waarom zou je To-dO BVBA inschakelen voor het installeren van een warmtepomp in Antwerpen? Wij bieden een breed scala aan warmtepompen, geschikt voor elke situatie. Of het nu gaat om lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen of water-waterwarmtepompen, wij hebben de expertise om de ideale warmtepomp voor jouw behoeften te installeren. Ons team van gecertificeerde werknemers staat garant voor snelle en persoonlijke service tegen een eerlijke prijs. Wij kunnen ook helpen bij:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Kies vandaag nog voor deze slimme investering

Ben je klaar om een warmtepomp te laten installeren? Ons ervaren team zal je begeleiden bij elke stap, van het kiezen van de juiste warmtepomp tot de uiteindelijke installatie. We zorgen voor een naadloze integratie in jouw woning of bedrijfspand. Laat ons jouw partner zijn in duurzame energieoplossingen. Neem contact op met ons bedrijf voor een warmtepomp op maat.