Skip to main content

Warmtepomp vervangen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wil je je jouw warmtepomp vervangen? Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we dat een warmtepomp vervangen soms de beste optie is, vooral wanneer je te maken krijgt met problemen zoals onvoldoende water in het systeem, lage of hoge druk storingen, of als de warmtepomp volledig niet meer werkt. Op lange termijn is een warmtepomp vervangen vaak voordeliger dan voortdurend reparaties uitvoeren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Warmtepomp laten vervangen door onze professionals

Voor de vervanging van jouw warmtepomp, groot of klein, is To-dO BVBA de ideale keuze. Wij bieden vervangingsdiensten voor diverse soorten warmtepompen, waaronder lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen en water-waterwarmtepompen. Onze gecertificeerde werknemers hebben uitgebreide kennis van allerlei modellen, wat ons in staat stelt om jouw warmtepomp efficiënt te vervangen. Bovendien kunnen wij je ook helpen met:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Informeer naar onze aanpak

Overweeg je de vervanging van je warmtepomp? Neem dan contact op met ons team voor een oplossing op maat. Wij bieden deskundig advies en zorgen voor een vakkundige vervanging, afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie. Met onze hulp zorg je ervoor dat jouw woning of bedrijf weer voorzien is van een betrouwbaar en efficiënt verwarmingssysteem. Laat ons jouw partner zijn in het realiseren van een duurzame toekomst. Neem alvast een kijkje in ons assortiment.