Skip to main content

Warmtepomp voor een bedrijf

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een warmtepomp voor jouw bedrijf? To-dO BVBA in Nijlen biedt de perfecte oplossing om je bedrijfsgebouw tot vier keer zuiniger te verwarmen dan met een klassieke verwarmingsinstallatie. Met de mogelijkheid om de warmtepomp te laten draaien op 100% groene stroom, indien je zonnepanelen hebt, kun je niet alleen genieten van een lagere energiefactuur en premies, maar ook van meer comfort voor je team.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

De voordelen van een warmtepomp voor jouw bedrijf

Met de stijgende energieprijzen is een warmtepomp voor jouw bedrijf een slimme investering. Verwarm voortaan vier keer energiezuiniger dan op gas of stookolie en bespaar aanzienlijk op je energiekosten. Dit helpt niet alleen het milieu, maar verhoogt ook jouw bedrijfswinsten. Elke zelfstandige of KMO kan financieel voordeel halen uit het plaatsen van een warmtepomp, mede dankzij aantrekkelijke premies, een verhoogde investeringsaftrek en een lager btw-tarief. To-dO BVBA’s gecertificeerde werknemers bieden expertise in allerlei modellen warmtepompen in verschillende uitvoeringen, met vijf jaar omniumgarantie. Bovendien kunnen wij ook assisteren met:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Informeer naar onze zakelijke oplossingen

Wil je zelf de voordelen van een warmtepomp ervaren voor jouw bedrijf? Ons team biedt professioneel advies en installatie, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Investeer in een warmtepomp en verbeter het comfort en de productiviteit van jouw medewerkers, terwijl je bijdraagt aan een groenere toekomst. Kies voor ons en zet vandaag nog de stap naar duurzame energieoplossingen. Ook voor duurzame airconditioning staan we voor je klaar. Neem contact op met ons bedrijf voor een warmtepomp op maat.