Skip to main content

Warmtepomp installeren in Lier

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een warmtepomp te installeren in een bedrijf of huis in Lier? Bij To-dO BVBA begrijpen we dat de juiste warmtepomp installeren essentieel is om het maximale rendement uit je investering te halen. Dit betekent dat de installatie volledig afgestemd moet zijn op jouw woning en persoonlijke wensen, om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Warmtepomp installeren in een woning of onderneming te Lier

Bij To-dO BVBA in Nijlen staan we klaar om jou te helpen bij het kiezen en installeren van de perfecte warmtepomp voor jouw pand in Lier. We bieden verschillende soorten warmtepompen aan, zoals lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen en water-waterwarmtepompen, afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften. Ons team van gecertificeerde werknemers levert niet alleen snelle en persoonlijke service, maar zorgt ook voor een eerlijke prijs. Wij kunnen je ook assisteren bij:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Neem contact op voor een warmtepomp op maat

Wil je de stap zetten naar een duurzamere toekomst en een warmtepomp laten installeren in Lier? Onze experts staan klaar om je te voorzien van advies op maat, zodat je de warmtepomp kiest die het beste bij jouw woning past. We zorgen voor een professionele installatie, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een comfortabel en energiezuinig huis. Neem contact op met To-dO BVBA.