Skip to main content

Warmtepomp voor een woning

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Denk je eraan een warmtepomp voor je woning te laten plaatsen? Dan zit je goed bij To-dO BVBA in Nijlen. Met de toenemende vraag naar energie en de schaarste aan fossiele en nucleaire brandstoffen, is het een verstandige keuze om over te schakelen op hernieuwbare energie. Een warmtepomp voor een woning biedt de mogelijkheid om energie uit water, de grond of de lucht te halen, wat je woning op een efficiënte manier verwarmt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

De pluspunten van een warmtepomp voor jouw woning

Bij To-dO BVBA begrijpen we dat een warmtepomp voor een woning tal van voordelen biedt. Je bespaart aanzienlijk op energiekosten, het is beter voor het milieu, en je kunt de warmtepomp gebruiken met diverse soorten verwarming. Ook passieve koeling is mogelijk en er is weinig onderhoud vereist. Bovendien verhoogt het de waarde van je woning en zijn er premies en financiële voordelen beschikbaar. Onze gecertificeerde werknemers hebben kennis van allerlei modellen en we bieden 5 jaar omniumgarantie. Wij kunnen je ook helpen met:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag om een offerte voor deze slimme energiekeuze

Overweeg je een warmtepomp te plaatsen in je woning? Of heb je een vraag over de kostprijs van airconditioning voor je woning? Wij bieden professioneel advies en zorgen voor een vakkundige plaatsing van een warmtepomp die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Kies voor ons gedreven team en stap over op een duurzame en efficiënte manier om je huis te verwarmen. Neem dan contact op voor een offerte op maat.