Skip to main content

Water-waterwarmtepomp bestellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een water-waterwarmtepomp te bestellen? To-dO BVBA in Nijlen biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van de natuurlijke warmte in het grondwater om jouw woning te verwarmen. Dit geothermische systeem, bekend om het hoogste rendement onder alle warmtepompen, is een slimme investering voor zowel energiebesparing als duurzaamheid!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Waarom zou je een water-waterwarmtepomp bestellen?

Bij To-dO BVBA begrijpen we waarom je een water-waterwarmtepomp wilt bestellen. De constante temperatuur van het grondwater zorgt voor een hoog rendement, ongeacht de weersomstandigheden. Onze compacte systemen vereisen minimale ruimte en bieden de mogelijkheid voor passieve koeling in de zomer. Je kunt zelfs het opgepompte water hergebruiken voor huishoudelijke toepassingen. Onze gecertificeerde werknemers zijn experts in allerlei modellen en wij bieden 5 jaar omniumgarantie op elk systeem. Ook het plaatsen van de pomp nemen we voor onze rekening.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag gerust om meer informatie over onze modellen

Interesse in het bestellen van een water-waterwarmtepomp voor jouw woning of bedrijf? Of heb je vragen over de installatie van een water-waterwarmtepomp? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte. Van de installatie van airco tot warmtepompen, onze professionele aanpak garandeert dat je een systeem krijgt dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Uiteraard schakel je ons ook in voor een herstelling van airco of pomp. Kies voor ons bedrijf en geniet van de vele voordelen van een geothermische water-waterwarmtepomp in jouw woning of bedrijfspand.