Skip to main content

Lucht-waterwarmtepomp installeren

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Denk je aan een lucht-waterwarmtepomp installeren in jouw woning of bedrijf? Dit is een uitstekende keuze voor wie efficiënt wil verwarmen en koelen. Een lucht-waterwarmtepomp installeren biedt een duurzame en energiezuinige oplossing, waarmee je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleint, maar ook op lange termijn bespaart op energiekosten. Een lucht-waterwarmtepomp plaatsen bij To-dO BVBA in Nijlen betekent kiezen voor kwaliteit en vakmanschap.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Lucht-waterwarmtepomp laten installeren door vakmensen

Wij zorgen voor een naadloze integratie in jouw bestaande systeem, of het nu gaat om een nieuw gebouw of een renovatie. Wij zijn een familiebedrijf dat trots is op onze snelle en persoonlijke service. Elke werknemer heeft voldoende kennis van verschillende pompen en bijhorende installatie. Een lucht-waterwarmtepomp plaatsen is niet het enige wat we voor jou kunnen doen! Onze gecertificeerde werknemers hebben uitgebreide ervaring met het installeren van airconditioning. Ook het vervangen van airco’s behoort tot onze expertise. We helpen je ook graag met het bestellen van een lucht-waterwarmtepomp. Misschien heeft je pomp nood aan een herstelling? Bij ons ben je verzekerd van een professionele aanpak en advies op maat, zodat jouw lucht-waterwarmtepomp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag nu jouw offerte aan voor een installatie

Is het tijd om de stap te zetten naar een lucht-waterwarmtepomp? Contacteer ons vandaag nog voor een offerte. Laat ons jouw lucht-waterwarmtepomp installeren en geniet van een optimaal binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing en staan garant voor een naadloze integratie van jouw nieuwe systeem. Kies voor duurzaamheid, comfort en efficiëntie.