Skip to main content

Lucht-waterwarmtepomp herstellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wil je een lucht-waterwarmtepomp vakkundig laten herstellen? Een correct functionerende lucht-waterwarmtepomp is cruciaal voor een efficiënte werking van uw klimaatsysteem. Problemen zoals geen flow in het bronsysteem kunnen leiden tot een snelle daling van de temperatuur en druk van het koudemiddel, wat resulteert in een storing. Bij To-dO BVBA in Nijlen begrijpen we de complexiteit van een lucht-waterwarmtepomp herstellen als geen ander.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Hoe wij een lucht-waterwarmtepomp herstellen

We pakken mogelijke oorzaken aan zoals te weinig water/glycol in het bronsysteem, lucht in het systeem, verstopte vuilfilters, gesloten afsluiters, defecte bronpompen of lagedruksensoren, en elektrische problemen. Het herstellen van een lucht-waterwarmtepomp vereist kennis van deze complexe systemen om dergelijke problemen effectief op te lossen. Ons team van gecertificeerde werknemers staat klaar voor jou, niet alleen om lucht-waterwarmtepompen te herstellen, maar ook voor andere diensten zoals:

Als familiebedrijf bieden wij snelle en persoonlijke service, gericht op het optimaal functioneren van jouw systemen.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag nu een offerte aan voor de herstelling

Onze expertise garandeert een vlotte en effectieve oplossing, waardoor jouw lucht-waterwarmtepomp snel weer optimaal functioneert. Vertrouw op onze professionele aanpak voor een duurzame en efficiënte werking van jouw verwarmingssysteem. Jouw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit! Heb je een herstelling nodig aan jouw lucht-waterwarmtepomp? Neem dan contact op met To-dO BVBA voor een vrijblijvende offerte.