Skip to main content

Lucht-waterwarmtepomp bestellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Wil je graag een lucht-waterwarmtepomp bestellen voor jouw woning of bedrijf? Dit systeem, dat buitenlucht gebruikt om de koelvloeistof op te warmen, is een efficiënte manier om zowel te verwarmen als te koelen. Door de buitenlucht aan te zuigen en om te zetten naar warmte, biedt een lucht-waterwarmtepomp een duurzame oplossing voor jouw energiebehoeften. Een lucht-waterwarmtepomp bestellen bij To-dO BVBA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Lucht-waterwarmtepomp bestellen bij pro’s in het vak

Onze systemen zijn niet alleen geschikt voor de productie van sanitair warm water en het verbeteren van de energieprestatie van jouw woning, maar zorgen ook voor een aangename temperatuur het hele jaar door. In de zomer koelen ze jouw woning af, terwijl ze in de winter zorgen voor een comfortabele warmte. Dit kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Bovendien zijn onze gecertificeerde werknemers experts in:

Als familiebedrijf garanderen wij een snelle en persoonlijke service.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag een offerte aan voor jouw toepassing op maat

We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie, zodat je kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Met onze expertise en persoonlijke benadering ben je verzekerd van een succesvolle installatie en langdurig comfort. Ben je klaar om de stap te zetten naar een duurzamere en efficiëntere manier van verwarmen en koelen? Neem dan contact op met To-dO BVBA in Nijlen en vraag een offerte aan om een lucht-waterwarmtepomp te bestellen.