Skip to main content

Lucht-luchtwarmtepomp herstellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Heb je problemen met jouw lucht-luchtwarmtepomp en moet je deze herstellen? De reparatie ervan is essentieel om de efficiëntie en het comfort van jouw woning of bedrijf te behouden. Een lucht-luchtwarmtepomp herstellen vereist deskundigheid, vooral als het gaat om het oplossen van problemen zoals een slechte flow, wat kan leiden tot onvoldoende energie-onttrekking. Dit kan resulteren in te lage druk en temperatuur van het koudemiddel, wat de werking van jouw warmtepomp beïnvloedt. Gelukkig staan de professionals van To-dO BVBA voor je klaar!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

aircoventilator-met-vakman

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Waarom je lucht-luchtwarmtepomp door ons laten herstellen

Als jouw lucht-luchtwarmtepomp hersteld moet worden, is To-dO BVBA in Nijlen de ideale partner. Onze deskundige technici begrijpen de complexiteit van deze systemen. Zij controleren of de bronpomp correct draait, verzekeren dat er geen afsluiters dicht staan, het vuilfilter schoon is en er voldoende water of glycol in het broncircuit aanwezig is. Ons familiebedrijf staat bekend om snelle en persoonlijke service. Onze gecertificeerde werknemers kunnen ook helpen met:

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw klimaatsystemen altijd optimaal functioneren. Ook geniet je van 5 jaar omniumgarantie op onze toestellen.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag een offerte aan voor een herstelling

Heeft jouw lucht-luchtwarmtepomp dringend herstel nodig? Neem dan nu contact op met ons bedrijf voor een offerte. Wij garanderen een snelle en effectieve herstelling van jouw lucht-luchtwarmtepomp, zodat je weer snel kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Onze ervaring en kennis staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat jouw lucht-luchtwarmtepomp herstellen door onze experts en ervaar het verschil in professionaliteit en service.