Skip to main content

Lucht-luchtwarmtepomp installeren

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Denk je eraan om een lucht-luchtwarmtepomp te installeren? Dan maak je een slimme keuze voor zowel het milieu als jouw comfort. Een lucht-luchtwarmtepomp installeren betekent kiezen voor een energiezuinige manier om je woning of bedrijfsruimte te verwarmen en te koelen. Dit systeem is niet alleen efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk en past perfect in zowel moderne als traditionele settings. Wil je zelf investeren in dit systeem? Laat de professionals van To-dO BVBA deze plaatsen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Lucht-luchtwarmtepomp laten installeren door ons team

Een lucht-lucht warmtepomp biedt een milieubewuste oplossing voor het verwarmen en koelen van je woning. Deze technologie maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, maar werkt uitsluitend op elektriciteit, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Waarom zou je jouw lucht-luchtwarmtepomp laten plaatsen door To-dO BVBA in Nijlen? Als familiebedrijf staan we garant voor een snelle en persoonlijke service. Onze gecertificeerde werknemers hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van lucht-luchtwarmtepompen, waardoor je verzekerd bent van een professionele installatie. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van lucht-luchtwarmtepompen, maar bieden ook diensten aan zoals airconditioning installeren. Wij voorzien verschillende modellen aan bedrijven en particulieren, onder andere in regio Antwerpen. Wil je een lucht-luchtwarmtepomp bestellen of heb je een bestaand systeem dat gerepareerd moet worden? Ook voor een herstelling kun je bij ons terecht.

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag gerust om meer informatie

Ben je klaar om de stap te zetten en een lucht-luchtwarmtepomp te laten installeren? Vraag dan een offerte aan bij To-dO BVBA. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een nieuwe koelinstallatie of het vervangen van een bestaand systeem, wij staan klaar om jou te helpen met jouw duurzame klimaatoplossing. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een persoonlijk advies.