Skip to main content

Lucht-luchtwarmtepomp bestellen

✔ 5 jaar omniumgarantie
✔ Gecertificeerde koeltechniekers
✔ Verschillende uitvoeringen

Overweeg je een lucht-luchtwarmtepomp te bestellen voor jouw woning of bedrijf? Deze systemen zijn een slimme keuze voor wie een efficiënte en snelle oplossing zoekt voor zowel verwarming als koeling. Met een lucht-luchtwarmtepomp pas je snel de temperatuur in je ruimtes aan, waarbij de airconditioning direct koude of warme lucht uitblaast. Dit maakt een lucht-luchtwarmtepomp ideaal voor omgevingen waar snelheid en flexibiliteit belangrijk zijn. Als je een lucht-luchtwarmtepomp wilt bestellen, is To-dO BVBA de juiste keuze!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

auto-met-vakmensen

Diensten

Koeling

We nemen alles omtrent je koeling voor onze rekening. Zo herstellen we oude koelingsinstallaties en installeren we nieuwe koelingssystemen.

Air conditioning

Ons uitgebreid gamma biedt een oplossing voor eender welke situatie waar je in verkeert. Van hoog aan de wand toestellen tot vloermodellen. Alle soorten modellen verwerken we in je interieur.

Maritieme koelinstallaties

Onze technici zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende omgeving van de koeltechnische sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

auto-met-vakmensen

Waarom zou je een lucht-luchtwarmtepomp bij ons bestellen?

Onze lucht-luchtwarmtepompen zijn niet alleen milieuvriendelijk, doordat ze geen fossiele brandstoffen gebruiken en enkel op elektriciteit werken, maar bieden ook een lage prijs in vergelijking met andere warmtepompsystemen. Ze zijn eenvoudig te installeren, wat betekent dat er geen kostbare graafwerkzaamheden nodig zijn. Bovendien zijn ze uiterst flexibel en kunnen ze in warmere perioden ook gebruikt worden om te koelen. Bij To-dO BVBA in Nijlen bieden we snelle en persoonlijke service als familiebedrijf, en onze gecertificeerde werknemers hebben ruime ervaring met verschillende opdrachten, zoals de:

Waarom To-dO?

Doorheen de jaren hebben we onszelf ontwikkeld als experts in de vakgebieden van koeling, airconditioning & maritieme koelinstallaties. Die expertise hebben we verworven in samenwerking met grote bedrijven en door het jaarlijks bijwonen van verschillende cursussen.

Herstellen

We geven je oude installaties een nieuw leven.

Installeren

Je oude installatie te oud bevonden? Dan zorgen we voor een frisse wind door je koelingssystemen.

Opleidingen

Onze medewerkers volgen jaarlijks een verplichte opleiding om mee te zijn met de nieuwste trends.

Vertrouwen

Op ons kan je vertrouwen. Als er iets op onze to-dO lijst komt te staan, dan werken we dit in eer en geweten af.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons gerust!

Vraag nu jouw offerte aan voor een warmtepomp

Ben je klaar om de stap te zetten en een lucht-luchtwarmtepomp te bestellen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Ervaar het gemak en comfort van een lucht-luchtwarmtepomp in jouw woning of bedrijf en profiteer van de vele voordelen die dit systeem biedt. Wij staan klaar om jou te adviseren en de beste oplossing voor jouw behoeften te vinden. Bestel vandaag nog jouw lucht-luchtwarmtepomp en stap over op een efficiënte, milieuvriendelijke verwarmings- en koeloplossing!