To-dO verzorgt alle koeling voor horeca en particulieren die er nood aan hebben. Zowel nieuwe installaties als het onderhoud van bestaande installaties.

Uw wijnkelder op temperatuur en vochtigheidsgraad houden, ook dit kunnen wij voor u verzorgen, zodat uw kwaliteitswijnen in de beste omstandigheden kunnen bewaard worden.
Koelcellen, vriescellen, toonbanken of wandkoeling To-dO kan voor alles zorgen.

De laatste jaren focussen wij ons op ijssalons en andere horeca die zelf ijs maken. Als service partner van Carpigiani Ambachtelijk Benelux, hebben we in deze sector reeds onze pluimen verdiend. Voor installatie of reparatie staan we steeds tot uw dienst.

Speciaal voor deze sector werken we ook gesloten ijswatersystemen of chiller systemen uit op maat voor het koelen van de watergekoelde machines.

To-dO werkt samen met gerenommeerde groothandels en fabrikanten waarmee To-dO uw project bespreekt, uitwerkt en oplevert.

Onderhoud van bestaande installaties wordt alsmaar belangrijker. De wetgevers passen voortdurend de regels en wetten aan waardoor installaties die vroeger niet onder de verplichte wetgeving vielen nu wel verplicht een logboek en onderhoud dienen te hebben.

Aarzel dus niet om To-dO te contacteren voor een eerste “onderhoud”.