To-dO heeft, na jaren gericht te zijn op de grote projecten, ingezien dat er een grote nood is aan elektriciens om de “kleine projecten” van klanten te verwezenlijken. Herstellingen of depannages, verlichting plaatsen of enkele stopcontacten bijplaatsen. Renovaties of een aanbouw van een woning. To-dO maakt er tijd voor vrij.

Of erger, plots zonder elektriciteit tijdens de feestdagen, een drukke werkdag of in een volle zaak. To-dO bellen en wij komen uw probleem zo snel mogelijk oplossen.

To-dO heeft reeds een groot aantal zeer tevreden klanten. Zowel particulier, horecazaken en kleinere industriebedrijven. Voor referenties mag u steeds contact opnemen.

Het oplossen van problemen of het uitzoeken van pannes of fouten op een installatie, dat is waar To-dO zijn voldoening uit haalt.

Ook voor domoticasystemen bent u bij To-dO aan het juiste adres. We werken met 2 merken zodat we deze ook goed kennen. Opleidingen die door de fabrikanten gegeven worden zijn door To-dO gevolgd zodat we steeds up to date blijven van de laatste nieuwtjes.

 
  • Duotecno
  • Niko
 
 

Video Duotecno domotica