Voor een frisse slaapkamer of leefruimte in de zomer. Vaak is de warmte in de zomer niet buiten te houden en dan biedt airconditioning de ideale oplossing. Een airco toestel gaat niet alleen de lucht koelen maar ook ontvochtigen waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat. Al onze airco toestellen zijn tevens warmtepompen waardoor ze perfect kunnen gebruikt worden als verwarming, ook wanneer het buiten -10°C is!

Voor slaapkamers is een airco/warmtepomp dé ideale oplossing : in moderne goed geïsoleerde huizen moeten de slaapkamers het grootste deel van het jaar niet verwarmd of gekoeld worden. Dus is het niet nodig om radiatoren of vloerverwarming te voorzien. Wanneer u kiest voor een airco/warmtepomp kan u verwarmen wanneer u wenst, bijvoorbeeld wanneer er gestudeerd moet worden. In de zomer kan er met hetzelfde toestel gekoeld worden om een perfecte nachtrust te garanderen.

Een uitgebreid gamma aan toestellen biedt een oplossing voor elke situatie : van hoog aan de wand toestellen, tot vloermodellen en kanaliseerbare modellen die perfect ingewerkt kunnen worden, wij hebben het allemaal.

Contacteer mij gerust voor vrijblijvende info.